Silver Fang Raha-automaattiyhdistys: Ilmainen peli ja arvostelu

Pelin kuvaus ja idea: Silver Fang hedelmäpeli

Silver Fang -automaatti tarjoaa sinulle aiheen, josta tulee yhä tärkeämpi online-lähtö- ja saapumisaikojen keskuudessa. Sen 5 kiekkoa kuljettaa sinut jään läpi ja sen 50 maksulinjaa antavat sinulle Wild- ja Scatter-symbolit, jotta voit voittaa enemmän ja enemmän. Kertoimien ja ilmaisten pyöritysten ansiosta jokainen pelaaja voi nauttia bonuksista voittoihinsa ja pyrkiä maksimissaan 500 euron jättipottiin.

Symbolit

Kun yrität kättä kylmässä ilmastossa ja nollan alapuolella, sinun on aina oltava valmis mihin tahansa. Juuri tämä odottaa sinua hopeafangilla, vaarallisilla kohteilla, joissa tutkia voittaaksesi suuria rahapalkintoja. Älä pelkää vaaraa tai villit susit, ja palkkiot tulevat sinulle. Jäätynyt metsä odottaa sinua salaisuuksillaan ja kehyttää tämän aukon täydellisesti. Rullien kirkkaat värit tekevät grafiikasta erittäin kauniin ja nautittavan missä tahansa tilanteessa. Lumi erottuu rullien joukosta antaen erittäin merkittävän kuvan rullien grafiikoille. Musiikki seuraa sinua haastaessasi kohtalosi saaden sinut tuntemaan olosi seikkailuelokuvan sisällä. Hopeanfangin kuvakkeet ovat animoituja ja valitut äänet täydellisesti vaikuttamaan sinuun. Älä missaa Suksin kuvaketta, joka ulvoo kuuhun. Kuvakkeiden joukossa on myös Jalanjälkiä, Logoja ja pokerin klassisia symboleja, jotka kaikki on esitelty täydellisesti Silver Fangin perusgrafiikan joukossa. Älä missaa mitään symbolianimaatioista voiton aikaan.

maksut

Pelaamalla Silver Fang -automaatilla, sinulla on mahdollisuus lyödä senttiä ja musiikki mukautuu pelitilaan. Enimmäispanos saa sinut panostamaan 25 euroon saakka, ja sen seurauksena huomaat itsellesi, että jokainen pelaaja pystyy löytämään oikean skenaarion budjetilleen. Aina kun voittava yhdistelmä ilmestyy lumisiin kelaihisi, voit painaa Riski-painiketta ja yrittää kaksinkertaistaa voitosi. Tätä varten sinun täytyy vain arvata piilotetun kortin väri. Jos haluat riskittää entistä enemmän, voit jopa nelinkertaistaa voiton arvaamalla kortin sopivuuden. Jos olet väärässä, menetät kuitenkin kaiken molemmissa tapauksissa. Silver Fang -automaatti perustuu vanhan, Isossa-Britanniassa luodun ja amerikkalaiselle yleisölle sovitetun pahvin kuviin, ja sen viehätys on edelleen monen vuoden kuluttua ennallaan.