Mermaids Millions -automaatti: Ilmainen peli ja arvostelu

Pelin kuvaus ja idea: Mermaids Millions -automaatti

Mermaids Millions -automaatti on ei-progressiivinen 5 kiekon peli, joka tarjoaa sinulle jopa 15 voittolinjaa ja jonka on luonut ja kehittänyt Microgaming. Sinulla on mahdollisuus hankkia Scatter- ja Wild-symboleja, samoin kuin kertoimia ja ilmaispyöräytyksiä, jotta voit saavuttaa enintään 37 500 euron jättipotin. Teema on merenneitojen teema, ja se on otettu erittäin hienolla tavalla ja luotu tarjoamaan sinulle upeita palkintoja. Grafiikat ovat ehdottomasti loistavia kirkkain värein, pelin alaosa upottaa sinut fantastiseen maailmaan.

Symbolit

Kuten lähtö- ja saapumisajankohdasta voidaan odottaa, Mermaids Millions -automaatissa on klassiset vedenalaisen maailman symbolit. Löydät itse asiassa grafiikan joukosta Seahorses, Shells, Jewels ja ilmeisesti merenneito. Neptunus on jumaluus, joka täydentää kolikon symbolit. Wild-symbolin (Neptune) ansiosta voit suorittaa helpommin voittoyhdistelmät, jotka sinulle ehdotetaan korttipaikassa. Et voi korvata vain Scatter-symbolia (Sireeni) ja aarrebonusmerkkiä. Scatter-symbolin ansiosta voit käyttää ilmaiskierrosta ja lisätä voittojasi huomattavasti.

maksut

Tämän pelin panokset eivät ole niin erilaisia kuin ne, jotka löydät markkinoiden suosituimmista lähtö- ja saapumisaikoista. Standardi on 1 euro ja voit lyödä vetoa korkeintaan 75 euroa per spin. Sinulla on myös erittäin mielenkiintoinen bonuspeli, jos sävelet 3, 4 tai 5 aarrearkku -symbolia, kirjoittaessasi vain aarrebonusta (saatavana myös ilmaiskierrostilassa). Tässä pelissä siirryt merenpohjaan näytettyyn ruutuun, jossa näet suuria kuoria ja aarrearkkuja. Tässä maailmassa sinun on valittava 3 palkinnosta 5: ään. Sen sijaan 3, 4, 5-sireenisymbolilla pääset ilmaiskierrostilaan. Kaikki voitot tällä kaudella kolminkertaistuvat ja voit myös saada uusia ilmaiskierroksia. Peli, kuten Mermaids Millions, ei petä pelaajia, jotka päättävät viettää aikansa pyörimään. Upeita palkintoja ja hauskaa milloin tahansa päivällä tai yöllä Mermaids Millions -automaatin ansiosta, joka seuraa sinua enemmän kuin fantastisessa merimaailmassa.