Lucky Lady’s Charm Deluxe -automaatti: Ilmainen peli ja arvostelu

Pelin kuvaus ja ideaLucky Lady’s Charm Deluxe -automaatti

Lucky Lady’s Charm Deluxe -automaatti antaa sinulle mahdollisuuden todistaa onko sinulla onnekas päiväsi vai ei, sillä siinä on 5 kiekkoa ja 10 voittolinjaa. Novomatic tarjoaa faneille pelin, joka tarjoaa jopa 90 000 euron bonuksen Scatter-, Wild- ja Multiplier-symboleilla voiton kasvattamiseksi yhdessä ilmaisten kierrosten kanssa. Piilotettu jumalatar on aina pidettävä hallinnassa rahan suhteen, ja tässä tapauksessa sinun ei koskaan tarvitse katsoa pois kelalta.

Symbolit

Aukkoa ympäröi vaaleanpunainen ja musta kuvio, joka rikastuttaa sen erinomaista grafiikkaa. Pelin kaikkien ominaisuuksien käyttäminen on erittäin helppoa ja olet aina toiminnan keskellä Lucky Lady’s Charm Deluxe -automaatin ansiosta. Paras paikka korttipaikassa on näytön keskellä. Puhutaanko rullista, joiden sisällä olevat piirretyt symbolit ovat. Löydät sokeat jumalattaren, leppäkertun, kolikot, kanin jalat ja hevosenkengän, ja kaikki nämä symbolit voivat vain toivottaa onnea. Voit pelata klassisesti tai auto-tilassa, jos haluat. Voit asettaa vedon ja spin-numeron, jonka haluat Lucky Lady’s Charm Deluxen. Piilotettu jumalatar toimii villinä symbolina ja voi siten korvata kaikki muut symbolit voittavien yhdistelmien luomiseksi.

maksut

Lucky Lady’s Charm Deluxe on kolikkopeli, joka tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia. 3, 4 tai 5 kristallipallolla voit saada jopa 15 ilmaiskierrosta ja lisätä mahdollisuuksiasi voittaa suuria palkintoja. Sinulla on myös mahdollisuus pelata ilmaisia pelejä kertoimien avulla, jotka nopeuttavat huomattavasti voittojasi, jos ne löydetään. Hyvä grafiikka ja ääni, joka on mukana kaikkien pelituntien ajan, jotka haluat viettää Lucky Lady’s Charm Deluxe -automaatin kanssa.