Lotto Madness hedelmäpeli: ilmainen peli ja arvostelu

Pelin kuvaus ja ideaLot Madness hedelmäpeli

Meillä on edessään yksi maailman menestyneimmistä peleistä. Puhumme lotosta ja Lotto Madness hedelmäpeli on hedelmäpeli, joka tuo tämän yksinkertaisen pelin teemaksi sen 5 kiekon joukossa. Kyseinen paikka tarjoaa 20 voittolinjaa, joilla yritetään voittaa suuria palkintoja myös Scatter- ja Wild-symbolien ansiosta, ilmaispyöräytyksille, jotka voidaan voittaa halutun maksimijackpotin saavuttamiseksi. Nimi Lotto Madness saattaa saada sinut ajattelemaan mielisairautta, mutta tosiasia on, että se on hyvin yksinkertainen paikka pelata ja paksulla grafiikalla, sekä bonukset ja erityispiirteet, jotka ovat erittäin mielenkiintoisia pelaajille. Lotto Madness -automaatti näkee rulloillaan kohoavan suuren logon, joka tarjoaa melkein kolmiulotteisen kuvan grafiikasta.

Symbolit

Rullilta löytyvät kuvakkeet edustavat tämän maailman klassisia symboleja. Lotto Madness -sivustolta löydät Lotto-palloja, Rahavuoria, Samppanjaa, Koneita, Dollarimerkkejä ja hymyilevän Lotto-voittajan. Wild-symboli on Lotto Madness -kortti, joka voi esiintyä jokaisessa kiekossa ja korvata minkä tahansa muun symbolin yhdistelmissä, jotka antavat sinulle palkintoja, paitsi bonus- ja scatter-symbolit. Dollar-symboli on Scatter-symboli.

maksut

Vedot Lotto Madness -automaatissa ovat hyvin erilaisia ja alkavat vähintään yhdestä sentistä korkeintaan 1 000 euroon korkean rullan pelaajille. Voit sitten pelata ajan kuljettamiseksi tai kokeilla kasinoa. Voit myös valita kuinka monta kolikkoa panostaa riviä kohden 1 – 10, jolloin panokset ovat vielä korkeammat. Yhteensä 5 Wild-symbolia voitat 10 000 krediittiä. Scatter-symbolin ansiosta voit voittaa vetoksesi x5-kertoimen kolmella symbolilla, neljällä voitat x10 ja 5 yhtä suurella symbolilla voitat x50 ja asiat muuttuvat vakavaksi. Jos bonuskuvake ilmestyy rullille 1 ja 5, bonuspeli alkaa ja joudut pyörittämään pyörää saadaksesi välittömän palkinnon, voit pitää sen tai yrittää kääntää pyörää uudelleen riskittäen kaiken. Sinulla on myös Dollar Ball -vaihtoehto voittaaksesi kertoja x1: stä x25: een ja myös uskomattomia jättipotteja. Tämä ei todellakaan ole markkinoiden kaunein paikka, kun kyse on Lotto Madnessista, mutta varmasti voit pitää hauskaa. Laaja valikoima vetoja mahdollistaa Lotto Madness -automaattipelaajien hauskanpidon missä tahansa tilanteessa.