oin vuonna 1880 keksittiin kolikoilla toimivat mekaaniset laitteet ja pelikoneiden historia alkoi. Tänä aikana Amerikka laajeni nopeasti länteen. Kuten Manifest Destiny väitti, alkoi ilmestyä raja-alueita, kuten pölyisiä, vaikeasti saavutettavia asutuksia, joita nähtiin klassisissa länsimaisissa elokuvissa.

Peliautomaattien alku

Kolikoilla toimivien koneiden kehitys oli tuomittu. Raja-ihmisten kekseliäisyys ei ollut sille vieras. He havaitsivat myös, että heillä oli enemmän ja enemmän vapaa-aikaa. Samalla ne lisäsivät halpojen metallituotteiden saatavuutta. Tieto, yrittäjähenki ja patenttimarkkinat leviävät. Näitä laitteita pidettiin aikoinaan uutuutena. Heitä nähtiin enimmäkseen tavernoissa ja ravintoloissa, ja ennen kaikkea ne muistuttivat pelejä. Tuolloin suosittu peli oli kahden leluhevosen välinen “kilpailu”, joka alkoi heittämällä kolikko koneeseen. Koneen käyttämisen sijaan vedonlyöjät lyövät vetoa lopputuloksesta keskenään.

Koneet, jotka maksoivat todellisia kolikoita, patentoitiin vuonna 1888, vaikka ne eivät olleet erityisen suosittuja. Ne olivat alkeellisia koneita, jotka vaativat paljon huoltoa. He olivat myös kuuluisia siitä, että heitä oli helppo pettää. Pelit, joissa on baarimikko-palkintoja – kolikoita, ilmaisia ​​juomia, sikareita ja niin edelleen – ovat tulleet yhä suositummiksi. Yksinkertainen kolmen kortin pokeripeli on esimerkki näistä varhaisista peleistä. Palkintosi arvo määritettiin ilmestyneillä korteilla. Baarimikko kehui silloin.

Raha-automaatin pelin alku

Ensimmäisen pelin, jota voimme kutsua aidoksi hedelmäpeliksi, keksi Baijerissa syntynyt amerikkalainen Charles August Fey. Fey oli sitten mekaanikko San Franciscossa, joka kukoisti harvinaisten metallien löytämisen ja Amerikan länsimaiden laajentumisen vuoksi. Vuonna 1894 hän kyllästyi työhön ja rakensi ensimmäisen kolikoilla toimivan koneen. Hän ei onnistunut vakuuttamaan yhtä kauppiasta investoimaan ideaansa, mutta työskenteli sen parissa omana aikanaan. Card Bell on hänen pelinsä nimi.

Vuonna 1896 hän muutti Card Bell -pelinsä kolmen kiekon peliautomaatiksi, jossa oli automaattinen käteisnostojärjestelmä. Niin suosittu oli, että Feyllä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa työ, perustaa tehdas ja aloittaa yksiköiden tuottaminen mahdollisimman pian. Peli itsessään olisi tuttu nykypäivän pelaajille, koska se sisälsi tason kolmella kiekolla. Symbolit innoittivat pelikorttien perinteiset värit, jotka muodostivat kannattavan käden (mieluiten).

Feyllä oli toisaalta ongelma. Se oli raja-Amerikka, johon puritanismi vaikutti edelleen voimakkaasti. Ministerit olivat raivoissaan korttipelaamisen vaaroista. Fey kohtasi paikallisia, jotka suhtautuivat epäilevästi korttipeleihin monissa kylissä, joissa hän oli käynyt yrittäessään rakentaa peliimperiumiaan.

Seuraavassa kolikkopelissä Fey ei olisi tehnyt samaa virhettä. Liberty Bell, kuten tiedettiin, ei maininnut kortteja tai muita tavanomaisia ​​uhkapelimuotoja. Vuonna 1899 rakennettiin ensimmäinen Liberty Bell, joka sisälsi symboleja kuten hevosenkengät, kellot ja numerot. Erilaisten pelikorttisymbolien sisällyttämisestä huolimatta peli keskittyi asettamaan kolme massiivista kelloa, jotka kaikki olivat luonteeltaan isänmaallisia. Hän pystyi nyt asettamaan koneensa salongeihin, kauppoihin, ravintoloihin ja julkisiin paikkoihin eri puolilla maata, jopa markkinoilla, joilla korttipelaamista paheksuttiin, koska se oli steriloinut sen onnistuneesti.

Hedelmäsymbolit keksittiin

Hedelmäsymbolien käytöllä peliautomaateissa on pitkä historia vuodelta 1909. Industry Novelty Company aloitti Feyn vanhan Liberty Bell -mallin mallintamisen koneita samana vuonna. Hedelmäsymbolit, kuten kaikki muu hedelmäpelissä, vaadittiin. Industry Novelty yritti peittää pelin uhkapelaamisen käyttämällä kuvakkeita kirsikoiden, banaanien ja viinirypäleiden muodossa. Industry Novelty käytti purukumin pakkausta hevosenkengän ja kellosymbolien sijaan. Charles Fey peitti pelin samankaltaisuuden laittomiin korttipeleihin.
liiketoiminta Ensimmäisiä Noveltyin tuottamia peliautomaatteja markkinoitiin “purukumien annostelijoina”. Jokainen pelin kiekon symboli edusti erilaista purukumin makua. Jos voitat, peli antaa sinulle makua, joka vastaa asettamiasi symboleja. Jotta temppu pysyisi kiinni, tehtiin joitain pelejä, jotka antoivat pelaajille todella purukumin palkkiona. Tietysti valtaosa heistä muuttui kolikkomaksun jälkeen.

Kolikkopelit Amerikan vuosisadalta

Sisäpuolella 1900-luvun alku oli suurten mullistusten ja muutosten aika. Valitettavasti kolikkopelien harrastajille ja uhkapelaajille maan yleinen uhkapelien vastainen mieliala oli kehittynyt täysimittaiseksi uhkapelikielloksi, ja vuoteen 1951 mennessä käytännössä kaikki uhkapelit Yhdysvalloissa kiellettiin. Kun Las Vegasin kaupunki laillisti rahapelit uudelleen 1930-luvulla, se muuttui.
On turvallista väittää,