Ghost Pirates hedelmäpeli: Ilmainen peli ja arvostelu

Pelin kuvaus ja idea

Ghost Pirates -automaatti NetEnt Kolikkopelien maailman rakastetuimmista teemoista löytyy varmasti merirosvoja, ja juuri siksi NetEnt on myös luonut Ghost Pirates, 5 kiekon paikka, jossa on 20 maksulinjaa ja joka tarjoaa 3D-grafiikkaa, hajontaa, villisymboleja ja ilmaiskierros palkintojen kasvattamiseksi jättipotilla, joka voi jopa nousta 100 000 euroon. Kaikille seikkailun ystäville ja niille, jotka rakastavat vapautta ja aarteiden etsimistä, on leipää hampaillesi Ghost Pirates -automaatin avulla. Jos parit kapteeni Jack Sparrow, sinut katalataan hänen maailmaansa. Kuolemattomat viholliset, matkat maailman ääriin, hullujen miehistö ja kaikki muu, jota ei voida ennakoida etsimään piilotettua aarretta. Seurauksena olemme tulleet Skill On Netin luomaan merirosvolegendaan, joka tarjoaa 3D Ghost Pirates -paikan.

Symbolit

Ghost Pirates -automaatissa sinulla on merirosvojen maailmaan liittyviä klassisia symboleja. Tärkeimmän symbolin antavat Diamond Treasure -symbolit. 5 näistä symboleista pääset 100 000 euron jättipottiin. Jos rakastat mysteeriä, et tule pettymään, voit pelata myös heti verkossa tai lataamalla pelin tietokoneellesi. Uskomattomat äänet ja grafiikat 3D-animaatioilla antavat sinulle kuvan siitä, että olet merirosvojen maailmassa.

maksut

Minimiveto on 25 senttiä, kun taas enimmäismäärä on 10 € 20 maksulinjalla. Joka tapauksessa se on ei-progressiivinen paikka, mutta joka tarjoaa silti tärkeitä ominaisuuksia. On animoituja bonuksia, jotka viihdyttävät sinua ja palkitsevat sinut, jos kohtalo sinua suuteli. “Terät ja tikarit” -bonus upottaa sinut kaksintaisteluun, joka haastaa sinut tynnyrillä olevaa tavoitetta vastaan. “Päät tai hännät” -bonus (pää tai risti) ilmestyy kolmella kolikon symbolilla ja tavoitteena on arvata helposti esiintyvän kolikon kasvot. Kolmas bonus on “Lucky Door”, jossa on 5 avainsymbolia animoidun apinan avulla, joudut etsimään aarrearkkua. Voit myös aktivoida ilmaiskierrokset etsimällä 3–5 Scatter-symbolia (merirosvo naisen kanssa). Lyhyesti sanottuna, jos rakastat merirosvostarinoita, aarteiden etsimistä, taisteluita ja buccaneer-elämän vaaroja, Ghost Pirates on paikka sinulle.